PRISER OCH FRAKT

Alla priser är inklusive moms. Angivna priser kan komma att ändras utan förvarning beroende på valutakurser och andra faktorer vi inte kan påverka. Fri frakt på alla ordrar. Vi reserverar oss för tryckfel i pris och produktbeskrivningar.

Vi skickar med DHL. Har ni angett mobilnummer kommer ni att få ett sms om var ni kan hämta ut paketet annars kommer detta på er mail.

BETALNINGSSÄTT

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

LEVERANSTIDER

Leveranstiden är normalt mellan 1- 7 dagar vid restorder så  kontaktar vi er via mail för nytt leveransdatum.

REKLAMATION OCH ÅNGERRÄTT

Vi erbjuder alltid 14 dagars reklamationstid vid felaktig vara samt 30 dagars öppet köp (oanvänd och oskadad vara). Vi ersätter dock inte kostnader för eventuell frakt. Varan skall returneras till oss i orginalförpackning. Vi kommer också att ta ut en avgift för våra fraktkostnader till er.

Om paketet ej hämtas ut kommer vi att ta betalt för våra fraktutlägg och eventuella avgifter. I de fall vi får tillbaka order som betalas med Klarna faktura ändras fakturan när vi får tillbaka den och den nya summan skickas sedan ut till er mail. OBS! Kontakta oss direkt om ni har reklamation eller önskar ångra ett köp då vi behöver veta vad som är anledningen till återlämnandet. Klicka här för att komma till vår kontaktsida. Avgiften för ej uthämtat paket ligger på 350 kronor.

PERSONUPPGIFTER

Inga av de personuppgifter ni lämnar till oss kommer att säljas eller på något annat sätt användas. Vid förfallna fakturor kan era uppgfifter kommma att sändas till inkasso. Lösenordet till ert konto hos oss är personligt. Om ni misstänker att andra personer känner till ert lösenord så bör ni ändra detta genom att logga in på ert konto och välja att byta lösenord.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår hemsida, för att kunna följa upp användningen av vår hemsida och för att stödja marknadsföringen av våra produkter och tjänster.